Kies uw design

Ons architectonisch textiel kenmerkt zich door zijn geprinte oppervlak. Ons geveltextiel is een eye-catcher met grafische elementen op gebouwen.

De op aanvraag geprinte substraten combineren de beste slijtvaste eigenschappen met volledige vrije keuze in ontwerp en ideeën voor gevelarchitectuur. Of u nu op zoek bent naar één kleur, een repeterend patroon of een merkbeeld, wij kunnen alles produceren op basis van uw vraag.

10 jaar garantie op de uitstraling

Voor ons textiel maken we gebruik van een uniek productieproces, waar ruim 15 jaar aan ontwikkeling achter zit. Onze producten zijn onafhankelijk getest door het COT-instituut en TÜV-TNO. Het substraat van Printable is het enige in de markt waarbij 10 jaar garantie wordt gegeven op UV-resistentie, vuilafstotendheid en flexibiliteit tegen scheuren.

Robuust

Door onze unieke coating-techniek zijn de substraten bestand tegen beweging, mechanische belasting en extreme weersomstandigheden. Ons geprinte textiel heeft een ongekende levensduur, zonder dat er scheuren of slijtage ontstaan. Dit maakt het textiel tot het meest duurzame product dat op de markt beschikbaar is.

Hoge UV-bestendigheid

Ons canvas is ontwikkeld om klanten de mogelijkheid te geven om een design, kleur of beeld toe te kunnen voegen aan de architectuur. Daarom is de coating zo ontwikkeld dat het langdurig bestand is tegen verbleking door UV-straling. Onze producten zijn uitgebreid getest en onze kleuren kunnen ieder kleursysteem matchen. Het product behoudt zijn kleurintensiteit gedurende meer dan 10 jaar. Gegarandeerd!

Zelfreinigend

In ons productieproces veranderen we het textiel in een compleet nieuw product met een apolair oppervlak, waardoor het lotus-effect ontstaat. Het vuilafstotende oppervlak en de apolaire karakteristieken geven het canvas zelfreinigende eigenschappen. Het canvas wordt schoon door regen of kan eenvoudig worden schoongemaakt zonder dat er agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn.

Charleroi Danse Theatre, 4 jaar later.

Mooi

Onze 8-kleuren VUTEK printers behoren tot de beste in de print-industrie. Met het uitgebreide kleurbereik is vrijwel iedere kleurstandaard te produceren. Onze coating is speciaal ontwikkeld voor deze inkten en vernissen en beschermen de print. De kleuren worden hierdoor dieper en er ontstaan sterke, levendige beelden.

Gesloten of open geweven

Het unieke hoge-kwaliteit textiel van Printable is in twee varianten beschikbaar, geschikt voor verschillende toepassingen: met een gesloten en een open structuur. In het productieproces maken wij van het textiel een compleet nieuw product (of substraat) met een a-polair oppervlak dat ontstaat door onze coating-techniek.

Samples en kleurproeven

Als onderdeel van onze uitgebreide service sturen wij graag kleursamples voor uw productie of stalenkamer. Onze printsystemen kunnen iedere kleur matchen door een precieze formule te ontwikkelen voor uw project. We sturen u graag een sample van uw gecoate en afgewerkte canvas voor gevelarchitectuur.

Neem contact met ons op: +31 (0)342 405 125