Zonwerend textiel 
met ongekende mogelijkheden

Onze textielsubstraten vormen de ideale basis voor robuuste, externe zonwering mét volledige vrijheid in ontwerp. Het textiel is beschermd tegen de invloeden van de harde zon.

De zonwering wordt op aanvraag geprint. Daardoor kan ieder design worden gekozen en kan er een unieke uitstraling meegeven. Het textiel kan aan beide zijden worden bedrukt, waardoor zowel aan de binnen- als buitenzijde een unieke sfeer kan worden gecreëerd.

Brede keuze aan materialen

Voor buitentextiel heeft u uitgebreide keuze aan verschillende materialen (en gewichtsklasses). Afhankelijk van de eisen aan de zonwerendheid, is zowel open-geweven als gesloten textiel mogelijk. We denken graag mee over de beste oplossing voor uw project.

Onze substraten zijn uitermate sterk. Tegelijkertijd heeft u vrije keuze in het ontwerp. We produceren op maat gemaakte oplossingen, of u nu zoekt naar één egale kleur, een herhalend patroon of een beeldmerk.

10 jaar garantie op beeld

Voor ons architectonische textiel gebruiken we een uniek productieproces dat is gebaseerd op 15 jaar ontwikkeling. Onze producten zijn uitvoerig getest door COT en TÜV. Dankzij onze innovatieve coating techniek, zijn onze substraten bestand tegen beweging, mechanische stress en extreme weersomstandigheden.

De substraten van Printable zijn de enige in de markt waarop 10 jaar garantie wordt gegeven op UV-bestendigheid, vuilafstotendheid, scheuren en algehele uitstraling.

Onze geveltextiel kan aan beide kanten worden geprint, waardoor zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde decoratieve elementen kunnen worden meegegeven. Of om visuele effecten naar buiten toe te creëeren.

Zelfreinigend

In ons productieproces veranderen we het textiel in een compleet nieuw product met een apolair oppervlak, waardoor het lotus-effect ontstaat. Het vuilafstotende oppervlak en de apolaire karakteristieken geven het canvas zelfreinigende eigenschappen. Het canvas wordt schoon door regen of kan eenvoudig worden schoongemaakt zonder dat er agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn.

Hoge UV-bestendigheid

Ons canvas is ontwikkeld om klanten de mogelijkheid te geven om een design, kleur of beeld toe te kunnen voegen aan de architectuur. Daarom is de coating zo ontwikkeld dat het langdurig bestand is tegen verbleking door UV-straling. Onze producten zijn uitgebreid getest en onze kleuren kunnen ieder kleursysteem matchen. Het product behoudt zijn kleurintensiteit gedurende meer dan 10 jaar. Gegarandeerd!

Mooie uitstraling

Onze 8-kleuren VUTEK printers behoren tot de beste in de print-industrie. Met het uitgebreide kleurbereik is vrijwel iedere kleurstandaard te produceren. Onze coating is speciaal ontwikkeld voor deze inkten en vernissen en beschermen de print. De kleuren worden hierdoor dieper en er ontstaan sterke, levendige beelden.

Samples en kleurproeven

Als onderdeel van onze uitgebreide service sturen wij graag kleursamples voor uw productie of stalenkamer. Onze printsystemen kunnen iedere kleur matchen door een precieze formule te ontwikkelen voor uw project. We sturen u graag een sample van uw gecoate en afgewerkte canvas voor gevelarchitectuur.

Neem contact met ons op: +31 (0)342 405 125