Een creatieve oplossing

Digitaal geprint steigerdoek biedt mogelijkheden om de uitstraling van de bouwlocatie te verbeteren. Het biedt bovendien de mogelijkheid voor projectmanagers om hun merk of de omgeving van de bouwlocatie te promoten. Het resultaat is meer dan alleen een afscherming van de (ver)bouwlocatie: het verbetert de werkomstandigheden en is leuk voor mensen die voorbij komen.

Toekomstbestendig

Projecten kunnen soms jaren in beslag nemen en daarom moet het steigerdoek bestand zijn tegen extreme omstandigheden en mechanische belasting. De meeste doeken vertonen al snel slijtage. Printable ‘Solidskin’ textiel heeft een prachtige uitstraling en staat bekend om zijn lange levensduur. Er wordt garantie gegeven op behoud van kleurintensiteit, de hechting van de coating, flexibiliteit en de vuilafstotende eigenschappen.

Verminder stof- en geluidsoverlast met steigerdoek

Veel civiele autoriteiten hebben regels opgesteld om stofbeheersing, bouwgeluiden en vervuiling onder controle te houden. Printable levert verschillende oplossingen voor bouwlocaties om geluidsoverlast te beperken, vuil tegen te houden en medewerkers en de omgeving te beschermen.

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

Bij de ontwikkeling van de speciale productietechnieken van Solidskin, lag de focus op de productie van een optimale beeldkwaliteit. Met onze productietechnieken kunnen we iedere kleur matchen en zorgen we voor de langdurige bescherming van de uitstraling in gebruik. De speciale Solidskin coating versterkt de kleurintensiteit en zorgt voor een hoogglans afwerking. De unieke PU-coating beschermt uw print, maakt het vuilafstotend en bestand tegen schoonmaak en mechanische belasting.