Bedrijven benaderen ons vaak voor advies over de selectie en verwerking van industriële canvassen, met name als duurzaamheid en kwaliteit van de uitstraling van belang zijn.

Printable – een gerenommeerde naam

Printable heeft een goede naam opgebouwd om zijn expertise, vriendelijke benadering en snelle service. Als klein bedrijf zijn we flexibel en doen we er alles aan om de verwachtingen van onze klanten waar te maken en zo mogelijk te overtreffen. Deze missie is ook terug te vinden in de doelstelling achter onze canvas-technologie: om voor onze klanten de hoogste standaarden en de best mogelijke print- en  verniskwaliteit op canvas te bereiken.

Printable levert geprint en gevernist canvas voor de textielverwerkende industrie. De substraten zorgen ervoor dat het canvas bestand is tegen veeleisende omstandigheden, gecombineerd met een volledige vrijheid in design en ideeën. Onze print- en coatingtechniek voor industriële toepassingen heeft de markt op z’n kop gezet en geniet steeds meer bekendheid in verschillende industrieën.

Het in 1999 opgerichte bedrijf begon met het printen van schuifzeilen voor vrachtwagens; een markt waarin de eigenaren hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de afbeelding en een lange levensduur. In de afgelopen jaren hebben we onze kennis toegespitst op een breed aantal toepassingen en ons aanbod aan geprint en gevernist canvas uitgebreid.

Bent u op zoek naar een textielproducent die met onze producten werkt? Bent u geïnteresseerd in het toepassen van ons canvas voor een project? Of wilt u graag heldere uitleg over wat ons canvas onderscheidt van andere? Neem dan contact op met ons team. We helpen u graag verder.

T: +31 (0)342 405 125 – E: info@printable.eu