We kunnen u adviseren over een compleet aanbod aan voorbehandelingen voor de productie van uw uiteindelijke toepassing. Onze experts delen graag hun passie en uitgebreide kennis over het gebruik van geprint technisch textiel voor iedere toepassing. Onze unieke canvas-technologie is aangekocht voor een groot scala aan toepassingen door textielverwerkingsbedrijven in heel Europa.

Bel Steven Huisman op +31342405125 of stuur een email to STEVENHUISMAN@PRINTABLE.EU

Versnelde verweringstesten

Hoewel daadwerkelijke blootstelling aan buitenomstandigheden de beste manier is om onze producten te testen, gebied de realiteit te zeggen dat er nu eenmaal niet altijd tijd is om jaren te wachten op de real-time testresultaten om de productkwaliteit te kunnen aantonen. Daarom kunnen we u voorzien van snelle en betrouwbare samples van weersbestendigheid en kleur vanuit ons interne QUV-laboratorium. Wij testen ons eigen canvas regelmatig tegen andere oplossingen in de markt en we kunnen deze service ook aan u aanbieden.

Aanvragen samples en kleurproeven

Als onderdeel van onze uitgebreide service sturen wij graag kleursamples voor uw productie of stalenkamer. Onze printsystemen kunnen iedere kleur matchen door een precieze formule te ontwikkelen voor uw project. We sturen u graag een sample van uw gecoate en afgewerkte canvas.