Bij de ontwikkeling van het productieproces lag de focus op het verkrijgen van een optimale beeldkwaliteit en het behoud van kleurintensiteit. Naast de coating zijn ook veel van onze systemen ontwikkeld voor het bereiken en behouden van de hoogste grafische standaarden. We combineren dit met de beste resistentie tegen slijtage en vrije keuze in design en ideeën.

Print-standaarden

Onze printers horen bij de beste van de groot-formaat printindustrie. Bij traditionele groot-formaat prints laat de resolutie vaak te wensen over. Bovendien ontstaat er al snel ‘striping’ of ophopingen bij een verloop. Onze ervaren print-operators gaan deze effecten tegen door lage printsnelheden te hanteren en gebruik te maken van hoge kwaliteit printers die tot een resolutie van 360 dpi kunnen printen.

Match met elke kleursysteem

Printable heeft een speciaal kleurmanagementsysteem ontwikkeld voor ons specifieke productieproces. Onze 8 kleuren VUTEK-printer met zijn uitgebreide kleurbereik kan elke kleurstandaard matchen, inclusief Pantone-systemen, auto-lakken en RAL-systemen. Hierdoor kunnen we de kleuren matchen en een formule creëren voor uw project.

Consequente reproductie

Ons productie- en kleurmanagementsysteem slaat iedere productie op en zorgt voor continue controle van de lak-formule. Hierdoor ontstaat een consistent proces en kunnen we uniforme kwaliteit van uw canvas garanderen. Zelfs bij producties na meerdere jaren.

Glanzende uitstraling

Onze transparante coating heeft een hoogglans effect. Hierdoor worden de kleuren versterkt en het zwart nog zwarter, met een levendig beeld als resultaat. Ons print-proces stelt het kleursysteem bij, waarbij de effecten van de coating worden meegenomen. Zo komen de kleuren precies uit de printer zoals gewenst.

Aanvragen samples en kleurproeven

Als onderdeel van onze uitgebreide service sturen wij graag kleursamples voor uw productie of stalen-kamer. Onze printsystemen kunnen iedere kleur matchen door een precieze formule te ontwikkelen voor uw project. We sturen u graag een sample van uw canvas inclusief coating.

Kom direct in contact met onze experts via +31 (0)342 405 125.