Tenten moeten vaak bestand zijn tegen heftige weersomstandigheden en worden regelmatig verplaatst van de ene naar de andere locatie. Standaard canvas kan beschadigen door deze zware handling en mechanische belasting. Door onze unieke coating en innovatieve productietechniek zijn onze bedrukte tenten bestand tegen mechanische belasting en alle soorten zware weersomstandigheden waar ze in ons klimaat aan kunnen worden blootgesteld.

5 jaar garantie op de uitstraling

Er zit standaard 5 jaar garantie op Solidskin canvas. Deze garantie is van toepassing op het behoud van de kleurintensiteit, de hechting van de coating, de scheurbestendigheid en de vuilafstotende eigenschappen. Solidskin is ook onafhankelijk getest door TÜV-TNO en COT, gebaseerd op de real-life omstandigheden. Onze producten zijn ook ISO 105-A02 / ISO 11507 gecertificeerd. De resultaten laten duidelijk zien dat de Solidskin canvas de hoogst mogelijke kwaliteit levert.

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

Of het nu om een tent gaat op een festival of een evenement, het biedt ongekende mogelijkheden voor opvallende buitencommunicatie. Merkbekendheid en full-color beelden – elk design is mogelijk. De hoogglans afwerking zorgt voor een exclusieve uitstraling, waardoor de tent letterlijk opvalt in de menigte. Maar bedrukte tenten vereisen een goede techniek.

De speciale Solidskin coating versterkt de kleurintensiteit en zorgt voor een hoogglans afwerking. De unieke PU-coating beschermt uw print, maakt het vuil-afstotend in bestand tegen schoonmaak en mechanische belasting.

Samples en kleurproeven

Als onderdeel van onze uitgebreide service sturen wij graag kleursamples voor uw productie of stalenkamer. Onze printsystemen kunnen iedere kleur matchen door een precieze formule te ontwikkelen voor uw project. We sturen u graag een sample van uw gecoate en afgewerkte canvas.

Neem contact met ons op via +31 (0)342 405 125