Als u vrachtwagens heeft rijden, heeft u kant-en-klare rijdende reclameborden beschikbaar. Met de ongekende mogelijkheden voor ontwerp en creatieve uitingen verspreiden de vrachtwagens uw boodschap en versterken uw merk. Of u nu over uw eigen wagenpark beschikt of een vervoerder inhuurt: benut uw kansen met vrachtwagenreclame.

Ongekende mogelijkheden voor vrachtwagenreclame

Een fullcolour schuifzeil op een truck is bijzonder geschikt voor het versterken van de merkreputatie en het overbrengen van een boodschap. De afmeting is monumentaal; de vrachtwagen steekt hoog boven alle andere verkeersdeelnemers uit en heeft een groot bereik. Sprekende voorbeelden laten zien wat een krachtig medium dit mobiele billboard is, of het nu gaat om imago versterkende campagnes of actiemarketing. Het enorme oppervlak, het driedimensionale karakter en de omgeving waar de vrachtwagenreclame zich bevindt bieden mogelijkheden tot opvallende ontwerpen.

Vrachtwagenreclame veelal gratis voor merkeigenaren

Als u toch al investeert in schuifzeilen, is het zonde om niet gelijk gebruik te maken van dit enorme oppervlak om uw reputatie te versterken. Ter vergelijking: de kosten voor één enkele marketinguiting in een buitenruimte op een A-locatie gedurende een periode van één maand (2 miljoen contacten) is gelijk aan de investering voor de aanschaf van vijf sets SolidSkin fullcolour schuifzeilen (45 miljoen contacten). En als u niet over een eigen wagenpark beschikt is de vervoerder doorgaans bereid de vrachtwagenreclame aan zijn vloot toe te voegen tegen geen of geringe kosten.

De perfecte uitstraling, nu én over 5 jaar

Natuurlijk is het bij het versterken van de reputatie wel van essentieel belang dat de vrachtwagenreclame er goed uit ziet en er goed uit blijft zien. Slecht geproduceerde en onderhouden schuifzeilen kunnen de merkreputatie beschadigen. Een schuifzeil gaat een aantal jaar mee, maar fullcolour uitingen op een doorsnee schuifzeil verliezen binnen één jaar al de hoge beeldkwaliteit. SolidSkin canvas is speciaal ontwikkeld voor digitaal geprinte schuifzeilen en garandeert de hoogst haalbare kwaliteit en levensduur. De techniek is speciaal ontwikkeld met het oog op optimale beeldkwaliteit. De schuifzeilen blijven minstens vijf jaar in topconditie. Door de unieke PU-coating die het beeld beschermt, vuilwerend maakt en bestand is tegen reiniging en mechanische belasting, ontstaat er een overtuigend beeld met een hoogglans afwerking.