Solidsign® 10 jaar UV-bestendig en kleurvast geprint spandoek.

 

Printable is leverancier van hoogwaardig geprint textiel aan signmakers. Onze spandoeken zijn  onderscheidend door een unieke print- en coating-technologie, die garant staat voor een lange levensduur. Bied uw klanten een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar op de uitstraling van de boodschap. Duurzame kwaliteit die nu en in de komende jaren perfect blijft, daar kunt u bij uw klanten mee aankomen!

Vanaf € 18,75 m2 inclusief confectie

  • PU-gecoate solvent prints
  • Sterk 680 grams frontlit doek
  • Hoge kleurintensiteit en glansgraad
  • Zelfreinigende eigenschappen

Toepassingen in de sign-industrie

  • Langdurige buitencommunicatie
  • Spandoeken en gevelbanieren
  • Signframes en gevelcommunicatie

Vanaf € 18,75 m2

inclusief confectie

Onze doeken worden naar wens afgewerkt met zomen en ringen. 

Unieke eigenschappen door coating-technologie

Wij leveren uw spandoeken op 680 grams frontlit doek, waardoor het sterk en weerbaar is. Onze unieke coating verandert de eigenschappen van het spandoek: het verhoogt de UV-bestendigheid, beschermt het spandoek tegen uitdrogen en geeft het zelfreinigende eigenschappen. Dit voorkomt permanente vervuiling en algvorming in het doek. Zo blijft het spandoek jarenlang in topconditie.

Spandoeken met intense kleuren en hoge glansgraad

Al onze spandoeken worden geprint op VUTEK solventprinters. Kenmerkend voor ons product is het hoogglans vernis-effect dat ontstaat door onze unieke PU-coating. Dit intensiveert de kleuren en maakt het zwart nog zwarter. Ons printproces stelt het kleursysteem bij, waarbij ook de effecten van de coating worden meegenomen. Zo komen de kleuren precies uit de printer zoals gewenst.

Bewezen in de praktijk

Onze unieke print- en coating-technologie wordt wereldwijd ingezet voor buitencommunicatie, in logistieke toepassingen en voor textiele architectuur. Al 20 jaar wordt onze kwaliteit bewezen in de praktijk: kwalitatief geprint doek zonder verkleuring of vervaging na 10 jaar.

Lees onze garantievoorwaarden

Printable (Barneveld) is lid van Si’bon

Bel ons op +31342405125

info@printable.nl

Als onderdeel van onze uitgebreide service sturen wij graag kleursamples voor uw productie of stalenkamer. Onze printsystemen kunnen iedere kleur matchen door een precieze formule te ontwikkelen voor uw project. We sturen u graag een sample van uw gecoate en afgewerkte canvas.