Solidskin verandert de industrie

Schuifzeilen voor luchtvracht moeten bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en mechanische belasting. Schuifzeilen printen vergt expertise. De meeste schuifzeilen vertonen na een jaar al sporen van slijtage. Het Printable Solidskin canvas heeft een geweldige uitstraling en staat bekend om zijn lange levensduur. Onze uitgebreide garantie omvat het behoud van kleurintensiteit, de hechting van de coating, de flexibiliteit en het vuilafstotende oppervlak.

5 jaar garantie op de uitstraling

Schuifzeilen printen? Er zit standaard 5 jaar garantie op Solidskin schuifzeilen. Deze garantie is van toepassing op het behoud van de kleurintensiteit, de hechting van de coating, de flexibiliteit en de vuilafstotende eigenschappen van de schuifzeilen. Onze producten zijn onafhankelijk getest door TÜV en het COT-instituut. De testcriteria waren gebaseerd op realistische omstandigheden (ISO 105-A02 / ISO 11507). De resultaten laten duidelijk zien dat de Solidskin schuifzeilen de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Minder schoonmaak en onderhoud

De unieke Solidskin coating heeft vuilafstotende effect dat bestand is tegen schoonmaken en mechanische belasting. Naast de lagere schoonmaakkosten, is het schoonmaakproces een stuk milieuvriendelijker, doordat er geen dure, agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn.