Solidskin verandert de industrie

Schuifzeilen op vrachtwagens moeten bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en mechanische belasting. De meeste vrachtwagenzeilen vertonen na een jaar al sporen van slijtage. Het Printable Solidskin canvas heeft een geweldige uitstraling en staat bekend om zijn lange levensduur. Onze uitgebreide garantie omvat het behoud van kleurintensiteit, de hechting van de coating, de flexibiliteit en het vuilafstotende oppervlak.

De keuze van grote merken

Bij de ontwikkeling van de speciale productietechnieken van Solidskin schuifzeilen voor vrachtwagens, lag de focus op de productie van een optimale beeldkwaliteit. Om die reden hebben enkele van de sterkste merken in Europa gekozen voor Solidskin vrachtwagenzeil voor de promotie van hun merk: de hoge kwaliteit uitstraling, de mogelijkheid om iedere kleur te matchen en het lange behoud van de uitstraling in gebruik.

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit op schuifzeilen

De unieke Solidskin coating versterkt de kleurintensiteit en zorgt voor een hoogglans afwerking. De unieke PU-coating beschermt uw print, maakt het vuil-afstotend in bestand tegen schoonmaak en mechanische belasting.

Ziet er goed uit, gegarandeerd!

Gewone schuifzeilen op trailers vervagen al na korte tijd op de weg en krijgen verkleuringen, met name tussen de verticale baleinen. Ze worden al snel te vuil om nog helemaal goed schoongemaakt te kunnen worden. Solidskin geeft 5 jaar garantie op de uitstraling, kleurintensiteit, hechting van de coating, flexibiliteit en het vuilafstotende oppervlak.

Contour Markering die blijft hechten.

Onze FC schuifzeilen zijn standaard uitgevoerd met Orafol Oralite R1331 contour markering tape. De speciaal ontwikkelde tape zorgt voor een optimale hechting. De contour markering voldoet aan de CE-regelgeving en zorgt voor uitstekende zichtbaarheid in de nacht en heeft een unieke garantie van twee jaar.

Solidskin schuifzeilen: een hoogglans afwerking.

Zelfde investering, betere uitstraling

Traditionele vrachtwagenzeilen zijn beschikbaar in een beperkt aantal kleuren. Bovendien trekken de geplakte of geschilderde beelden en letters vuil en verontreiniging aan. Een Solidskin schuifzeil gaat 5 keer langer mee dan een gewoon schuifzeil. Met dat in het achterhoofd, is de investering hetzelfde, maar het resultaat uitgedrukt in beeldkwaliteit een wereld van verschil!

Minder schoonmaak en onderhoud van vrachtwagenzeilen

De unieke Solidskin coating heeft vuilafstotende effect dat bestand is tegen schoonmaken en mechanische belasting. Naast de lagere schoonmaakkosten, is het schoonmaakproces voor trucks een stuk milieuvriendelijker, doordat er geen dure, agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn.

5 jaar garantie op de uitstraling van schuifzeilen

Er zit standaard 5 jaar garantie op Solidskin schuifzeilen. Deze garantie is van toepassing op het behoud van de kleurintensiteit, de hechting van de coating, de flexibiliteit en de vuilafstotende eigenschappen van de schuifzeilen.

Het bewijs van de lange levensduur van de Solidskin producten vindt u op de weg! Er zijn vrachtwagens die al meer dan 10 jaar op de weg rijden met een Solidskin schuifzeil en die er nog steeds geweldig uitzien. Maar u hoeft niet alleen op ons woord te vertrouwen: Solidskin is ook onafhankelijk getest door TÜV-TNO en COT, gebaseerd op de real-life omstandigheden. Onze producten zijn ook ISO 105-A02 / ISO 11507 gecertificeerd. De resultaten laten duidelijk zien dat de Solidskin schuifzeilen de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Op zoek naar een producent van Solidskin schuifzeilen?

SOLIDSKIN wordt gebruikt door toonaangevende fabrikanten van schuifzeilen in heel Europa.