Val op of ga juist op in de omgeving

Snelroldeuren leveren duidelijke voordelen voor veiligheid, klimaatbeheersing en logistiek. Ze bieden tegelijkertijd unieke mogelijkheden als het om visualisaties gaat. De deuren moeten echter ook bestand zijn tegen frequente mechanische belasting. Het Solidskin canvas voor snelroldeuren heeft een ongeëvenaarde levensduur en biedt alle mogelijkheden op het gebied van design.

Vrije keuze in ontwerp

Het Solidskin canvas wordt op aanvraag geprint. Dit biedt volledige vrijheid op het gebied van ontwerp en creatieve ideeën. Onze printers leveren haarscherpe beelden met een hoogglans afwerking. Ons canvas kan precies worden gemaakt zoals u dat wil, of u nu op zoek bent naar een enkele kleur die matcht met de omgeving, een complete afbeelding, een merkuiting in uw bedrijfskleuren en met het bedrijfslogo.

Resistent tegen bacteriën en gemakkelijker schoon te maken

Ons Solidskin canvas voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen voor laboratoria, de industrie en bij gebruik als schuifdeuren in de voedingsmiddelenindustrie. Het oppervlak van Solidskin heeft vuilafstotende eigenschappen. Door de dichte structuur van het oppervlak en de coating kunnen bacteriën zich niet nestelen in het textiel. Dit betekent niet alleen dat u minder hoeft schoon te maken, maar ook dat het schoonmaakproces zelf milieuvriendelijker kan worden uitgevoerd. En aan alle benodigde eisen wordt voldaan.

10 jaar garantie op uitstraling

Solidskin levert de hoogst mogelijke kwaliteit en onze snelroldeuren worden standaard geleverd met 10 jaar garantie. De garantie is van toepassing op het behoud van kleurintensiteit, hechting van de coating, scheurbestendigheid en de vuilafstotende eigenschappen. Solidskin is onafhankelijk getest door TÜV-TNO en het COT-instituut, gebaseerd op de real-life omstandigheden (ISO 105-A02 / ISO 11507). De resultaten laten duidelijk zien dat de Solidskin de hoogst mogelijke kwaliteit levert.